Landschappelijke tuin Strakke tuin Vijvertuin Voortuin Sedumdak Zwemvijver

Landschappelijke tuin

Strakke tuin

Vijvertuin

Voortuin

Sedumdak

Zwemvijver

Tuinafscheidingen

Als tuinafscheiding bieden wij, naast de gebruikelijke afscheidingen, zoals houten schuttingen, staalmatten met Hedera of hagen e.d., de Kokowall tuinschermpanelen aan. Vasse Hoveniersbedrijf is dealer van Kokowall Systems.

Kokowall tuinschermen
Kokowall tuinschermen zijn fraai te combineren met alle typen klimplanten. Wij leveren bij iedere bestelling gratis een zak plantkrammen waarmee de ranken van planten aan de kokosbekleding vastgezet kunnen worden. Kokowall tuinschermen kunnen naar wens tussen hardhouten, betonnen of verzinkte stalen palen geplaatst worden.

Kokowall tuinschermen kunnen in iedere gewenste maat geleverd worden. Heeft u een vaste maat voor uw afscheiding, dan kan het geheel op maat gemaakt worden.

Kokowall tuinschermen zijn milieuvriendelijk gefabriceerd. De buizen zijn van gerecyclede kunststof gemaakt (zonder pvc). De kokosvezels zijn afkomstig van de bast van de kokosnoot. de kwaliteit van deze taaie tropische vezels kan men vergelijken met de eigenschappen van hardhout. De schermen zijn ook verkrijgbaar als geluidsscherm.

De prijs voor een standaard Kokowall tuinscherm is 139 euro. Klik hier voor meer informatie over Kokowall tuinschermen

Kokohusk tuinschermen
Kokohusk tuinschermen zijn in feite schanskorven gevuld met kokosbasten. Fraai, natuurlijk, duurzaam, licht in gewicht en daardoor eenvoudig te plaatsen.

Kokohusk tuinschermen worden met de hand gemaakt, wat elk scherm uniek maakt. Ze zijn bovendien zeer geschikt om te laten begroeien en passen vanwege de combinatie van natuurlijke materialen met een smaakvolle uitstraling in moderne en klassieke tuinen. Kokohusk tuinschermen hebben een vaste afmeting: 180×195 en zijn zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Indien u een passend stuk nodig heeft is het vrij eenvoudig om deze zelf in te korten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer info, neem dan contact met ons op en wij kunnen u vrijblijvend meer info en desgewenst een offerte op maat bieden. Klik hier voor meer informatie over Kokohusk tuinschermen

Facebook

Onze diensten

Tuinontwerp

Samen de juiste sfeer bepalen is het belangrijkste voor het ontwerp van uw tuin.

Meer info >>>

Tuinaanleg

Het aanleggen van uw tuin omvat natuurlijk veel meer dan alleen maar wat planten in uw tuin planten.

Meer info >>>

Tuinonderhoud

Onderhoud van uw tuin is van groot belang om de juiste sfeer te behouden.

Meer info >>>

Tuinafscheidingen

Als tuinafscheiding bieden wij Kokowall tuinschermpanelen aan.

Meer info >>>
© 2021 Vasse Hoveniersbedrijf

Routebeschrijving                                                          Promus Webdesign